ua en ru

Щодо Віди на мене ніхто не виходив, - Суркіс

Щодо Віди на мене ніхто не виходив, - Суркіс Фото: Суркіс спростував продаж Види

Президент "Динамо" категорично спростував інформацію турецьких ЗМІ

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс категорично спростував інформацію турецьких ЗМІ про те, що захисник "біло-синіх" Домагой Віда найближчим часом перейде в стамбульський "Бешикташ". Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"Чесно кажучи, мені навіть складно коментувати дані публікації, тому що вони нагадують марення. За Віде ніхто на мене не виходив. І в клуб жодних офіційних запитів з цього приводу не надходило. Ні з боку" Бешикташа ", ні з боку інших клубів. виду - гравець "Динамо". І буквально днями я з ним спілкувався ", - сказав Суркіс.

Раніше турецькі ЗМІ повідомлялися, що "Бешикташ" найближчим часом має оголосити про трансфер 28-річного Домагоя Віди.

Хорват перебрався в київський клуб в січні 2013 з загребського Динамо за 5 млн євро, і є лідером оборони команди Сергія Реброва.

У поточному сезоні на рахунку досвідченого центрбека 39 матчів і чотири голи у всіх турнірах за "Динамо". Чинний контракт стоппера з Динамо закінчується влітку 2018.

Нагадаємо, раніше центральний захисник "Динамо" Домагой Віда спростував інформацію турецьких ЗМІ про його нібито небажанні грати в чемпіонаті Туреччини і намір перебратися в чемпіонат Іспанії або Англії.