ua en ru

Турецьким журналістам повинно бути соромно за вигадане інтерв'ю, - Виду

Турецьким журналістам повинно бути соромно за вигадане інтерв'ю, - Виду Фото: Домагой Віда

Футболіст спростував інформацію турецьких ЗМІ

Центральний захисник "Динамо" Домагой Віда спростував інформацію турецьких ЗМІ про його нібито небажання грати в чемпіонаті Туреччини і намір перебратися в чемпіонат Іспанії або Англії. Про це повідомляє прес-служба столичного клубу.

"Сьогодні ряд українських інтернет-ЗМІ опублікував витяги з нібито інтерв'ю захисника київського "Динамо" Домагоя Види турецькому виданню Fotospor. Побачивши це, Домагой звернувся до клубної прес-служби з проханням донести до футбольної громадськості, що це інтерв'ю - вигадане і що він ніяких коментарів ні цього, ні якого-небудь іншого сайту в останні дні не давав", - повідомляє прес-служба клубу.

"Журналістам Fotospor повинно бути соромно за такі примітивні інсинуації, адже ні з ким з них я взагалі не спілкувався, - заявив хорватський захисник. - Зараз я повністю зосереджений на підготовці до найближчої гри - "Динамо" - "Олімпік", на яку запрошую і вас. До зустрічі на "Олімпійському".

Поєдинок між "Динамо" і "Олімпіком" відбудеться 9 квітня, о 19:30.

Нагадаємо, раніше в турецькому Fotospor з'явилася інформація про те, що Домагой Віда відмовив турецьким клубам і має намір переїхати до Англії або Іспанії.