ua en ru

Віда пропустить матч з "Шахтарем"

Віда пропустить матч з "Шахтарем" Фото: Віда отримав травму в матчі проти "Янг Бойз" (fcdynamo.kiev.ua)

Також під питанням участь у принциповому матчі Сидорчука

Київське "Динамо" перед принциповим матчем з донецьким "Шахтарем" втратило двох лідерів команди. Про це на прес-конференції після матчу 3 туру групового етапу Ліги Європи проти "Янг Бойз" заявив головний тренер киян Олександр Хацкевич, повідомляється на сайті "Динамо".

"На жаль, нам дуже дорого ця нічия обійшлося. Хоча в плані турнірної стратегії результат досить непоганий. У Віди дуже серйозне розсічення, а Сидорчук завтра пройде медобстеження і стане все зрозуміло", - заявив наставник.

В середині другого тайму "Динамо" втратило капітана Сергія Сидорчука, а ближче до кінця матчу в зіткненні після подачі кутового сильне розсічення і струс мозку отримав захисник киян Домагой Віда. Після матчу хорвата відвезли в лікарню. У Сидорчука проблеми з коліном, сьогодні йому зроблять МРТ.

Поєдинок "Динамо" - "Шахтар" відбудеться у неділю, 22 жовтня, о 19:30. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, київське "Динамо" вдома зіграло внічию зі швейцарським "Янг Бойз". Зустріч в іеве на НСК "Олімпійський" завершилася з рахунком 2:2.