ua en ru

Віда підписав контракт з "Бешикташем"

Віда підписав контракт з "Бешикташем" Фото: Домагой Віда (twitter.com/Besiktas)

Контракт між сторонами розрахований до середини 2022 року

"Бешикташ" оголосив про підписання угоди із захисником збірної Хорватії Домагоєм Відою. Про це повідомляє офіційний сайт турецького клубу.

Контракт хорвата з "орлами" розрахований до кінця сезону 2021/2022. За даними турецьких ЗМІ, у Стамбулі Домагой буде отримувати 3 млн євро в рік.

Хорват приєднається до команди на зборах в Анталії, де вона буде готуватися до другої частини сезону.

"Я буду битися за "Бешикташ", - цитує колишнього футболіста київського "Динамо" Twitter турецького клубу.

Віда підписав контракт з "Бешикташем"Віда підписав контракт з "Бешикташем"Віда підписав контракт з "Бешикташем"Віда підписав контракт з "Бешикташем"Віда підписав контракт з "Бешикташем"

Гравець перейшов на правах вільного агента, оскільки наприкінці минулого року у нього закінчився контракт з "біло-синіми".

Віда став гравцем "Динамо" в січні 2013 року, куди перебрався з однойменного загребського клубу. За п'ять років він провів за київську команду 161 матч, забив 13 голів і віддав 8 гольових передач.

Після 17 турів турецької Суперліги "Бешикташ" займає 4 місце, в активі у команди 30 очок. Свій наступний поєдинок "орли" проведуть проти "Антальяспор" 21 січня у 18 турі чемпіонату Туреччини.

Крім того, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів туркам належить зіграти з "Баварією", матчі відбудуться 20 лютого і 14 березня.

Нагадаємо, хорватському захиснику Домагою Віді пропонували залишитися в київському "Динамо" з найбільшим контрактом в історії клубу. Гравцю також запропонували місце в структурі команди по закінченню кар'єри.