ua en ru

Віді пропонували найбільший контракт в історії "Динамо"

Віді пропонували найбільший контракт в історії "Динамо" Фото: Домагой Віда (fcdynamo.kiev.ua)

Хорвата вмовляли залишитися в київському клубі

Хорватському захиснику Домагою Віді пропонували залишитися в київському "Динамо" з найбільшим контрактом в історії клубу. Про це заявив тренер-селекціонер клубу Берислав Станоєвич, передає zbirna.com.

"Я його умовляв, весь час переконував залишитися в Києві. Це було б для нього найкращим варіантом. Його тут поважають, міг би в "Динамо" і закінчити кар'єру", - зазначив Станоєвич.

За його словами, гравцю запропонували хороші умови і місце в структурі команди по закінченню кар'єри.

"Президент "Динамо" Ігор Суркіс зробив все можливе, щоб Віда залишився. Запропонував найбільший контракт в історії "Динамо", будь-яке місце в структурі клубу після закінчення кар'єри", - додав Станоєвич.

Віда незабаром повинен підписати контракт з "Бешикташем". Як інформує офіційний сайт турецького клубу, сторони почали переговори про укладення договору.

"Бешикташ" також опублікував відеоролик, присвячений переходу хорвата. На відео нападник турецького куба Дженк Тосун телефонує Віді.

"Віда, переходь в "Бешикташ", - говорить форвард, на що Віда йому відповідає: "Звичайно, я перейду в чемпіонський "Бешикташ".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що хорватський футболіст Домагой Віда ухвалить рішення про те, чи буде він продовжувати контракт з київським "Динамо", до 25 грудня.