ua en ru

ВГС направив справу компанії Swissport на перегляд до суду першої інстанції

Вищий господарський суд України (ВГС) своїм рішенням від 2 жовтня скасував всі рішення щодо компанії Swissport, прийняті двома судами нижчої інстанції і направив справу на перегляд до суду першої інстанції. Про це повідомляє прес-служба компанії Swissport International Ltd.

Юридичні підстави, на які компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) посилалася, намагаючись виправдати отримання компанії з наземного обслуговування у свою повну власність, визнані судом недійсними.

Таке рішення суду повертає справу в точку, де компанія Swissport зможе, як вона сподівається, відновити свій статус мажоритарного акціонера компанії Swissport Ukraine (нині відомої під назвою - Interavia) і повернути у власність свої акції.

Компанія Swissport International Ltd. надає послуги з наземного обслуговування більш ніж 118 млн пасажирів, і 3,5 млн тонн багажу в рік в інтересах 650 компаній-клієнтів в авіаційній галузі. 40 тис. співробітників компанії Swissport активно працюють в 181 аеропортах 37 країн світу на п'яти континентах. Щорічний консолідований операційний дохід компанії становить 1,9 млрд швейцарських франків.