ua en ru

В’їзд великогабаритного транспорту у Київ можуть обмежити у зв’язку із снігопадами

В’їзд великогабаритного транспорту у Київ можуть обмежити у зв’язку із снігопадами Фото: КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 25-26 січня

КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов 25-26 січня

У зв'язку із прогнозованими снігопадами сьогодні, 25 січня 2016 року, в'їзд у Київ великогабаритного транспорту можуть обмежити з 12:00 дня. За інформацією Українського гідрометцентру, сьогодні, 25 січня 2016 року, у Києві очікується снігопад, який, за попередніми даними, триватиме до вечора 26 січня, повідомляє прес-служба КМДА.

"Кількість опадів вдень становитиме 3-5 мм, вночі 4-6 мм. Приріст снігового покриву за цей період може сягнути 8-10 см. У зв'язку із прогнозованими снігопадами в'їзд у місто великогабаритного транспорту можуть обмежити з 12:00 дня", - йдеться у повідомленні

Міська влада звертається до водіїв з проханням за можливості відмовитися від поїздок власними авто і під час інтенсивних снігопадів користуватися громадським транспортом.

Крім того, дорожники просять власників авто не паркувати машини у місцях, де вони заважатимуть роботі комунальників, зокрема є на узбіччях доріг та у внутрішньоквартальних проїздах.

Нагадаємо, сьогодні, 25 січня 2016 року, по всій території України оголошене штормове попередження.