ua en ru

Вертоліт ЗСУ здійснив аварійну посадку в Донецькій області

Вертоліт ЗСУ здійснив аварійну посадку в Донецькій області Фото: військовий вертоліт здійснив аварійну посадку в Донецькій області

При посадці вертоліт зачепив ЛЕП, селище Райське залишилося без електрики

Український військовий вертоліт здійснив аварійну посадку в сел. Райському Донецької області. Про це йдеться у повідомленні видання "Дружківка на долонях".

"Інформація про те, що в сел. Райському здійснив аварійну посадку військовий вертоліт, підтвердилася. Відбулося це 18 серпня в першій половині дня. Селище залишилося без електрики, і причиною тому - обрив високовольтних проводів. Вертоліт летів дуже низько і зачепив високовольтну лінію", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, диспетчер Дружківського РЕСу підтвердив інформацію про обрив ЛЕП. Коли відновлять подачу електрики в сел. Райське, поки невідомо.

"Спочатку монтери-високовольтники обіцяли усунути аварійну ситуацію сьогодні до 23.00, а після заявили, що мешканцям доведеться прожити без світла, як мінімум, до ранку наступного дня", - повідомляє видання.

Як зазначається, на даний момент причини аварійної посадки вертольоту не відомі. Також немає інформації і про долю екіпажу.

"Представники військової прокуратури, які прибули на місце події розповіли, що все стане відомо після проведення розслідування", - йдеться в повідомленні.

Вертоліт ЗСУ здійснив аварійну посадку в Донецькій області

Фото: вертоліт ЗСУ здійснив аварійну посадку в Донецької області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області гелікоптер приземлився прямо на трасу.