ua en ru

Вернер призначений на посаду голови Держстату

Вернер призначений на посаду голови Держстату Фото: призначений новий голова Держстату

Уряд встановив Вернеру випробувальний термін на 3 місяці

Ігор Вернер призначений на посаду голови Державної служби статистики України. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів України на своєму засіданні сьогодні, 30 листопада, передає кореспондент РБК-Україна.

Уряд встановив Вернеру випробувальний термін на 3 місяці.

У списку кадрових питань уряду встановлені завдання для випробування.

Так, Вернер на посаді голови Держстату повинен забезпечити розробку та внесення в установленому порядку на розгляд Кабміну проекту Плану державних статистичних спостережень на 2017 рік.

Також серед завдань Вернера обробка разом із зацікавленими центральними органами виконавчої влади проекти законодавчих актів про організацію проведення окремих спостережень.

Крім цього, новий голова Держстату повинен забезпечити розробку та прийняття плану заходів з вирішення проблем щодо отримання інформації про міграційний рух населення з метою вдосконалення Держстатом розрахунку (оцінки) чисельності наявного населення в сільській місцевості.

Зараз він займає посаду начальника Головного управління регіональної статистики.

У графі його трудової діяльності вказані служба в Збройних силах України, а також стаж роботи на посаді начальника відділу інформаційних технологій в колишньому Держкомстаті та заступника директора департаменту інформаційних технологій у Держстаті.

Всю свою 28-річну трудову діяльність провів на держслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олексій Тахтай призначений на посаду держсекретаря МВС.