ua en ru

Верховна рада України 15 березня може розглянути кадрові питання

Верховна рада України 15 березня може розглянути кадрові питання Фото: засіданні Ради (Михайло Палінчак, УНІАН)

Завтра парламент розгляне законопроекти у сфері правоохоронної діяльності

Верховна рада України в четвер, 15 березня, може розглянути кадрові питання. Про це сьогодні під час засідання погоджувальної ради повідомив спікер українського парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"У четвер можуть у нас виникнути кадрові питання... З огляду на це, в проекті порядку денного четвер не дуже перевантажений законопроектами, щоб ми мали час для вирішення кадрових питань та питання зняття недоторканності (з Євгена Бакуліна)", - сказав він.

Окрім цього, Парубій повідомив, що у четвер парламент може розглянути законопроект в сфері будівництва та містобудування.

Завтра ж, за словами Парубія, парламент голосуватиме за затвердження порядку денного сесії, а також розгляне законопроекти у сфері правоохоронної діяльності. У середу народні депутати розглянуть законопроект про Дисциплінарний статут Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодны, 12 березня, Регламентний комітет Ради розгляне подання на Бакуліна, якого в 2014 році затримували за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах у справі про "вишки Бойка".