ua en ru

Верховна Рада сьогодні розгляне питання призначення окремих позачергових місцевих виборів

Верховна Рада України сьогодні, 22 жовтня 2013 р., розпочне роботу з затвердження розкладу засідань до 25 жовтня, а також доповіді Кабміну про участь України в діяльності з підтримання міжнародного миру і безпеки у 2012 р. Про це йдеться у порядку денному сьогоднішнього засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Також у другому читанні народні депутати розглянуть зміни до держбюджету на 2013 р. щодо зміни назви субвенції, а також зміни до законодавчих актів щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп'яніння та інші.

О 12:30 депутати перейдуть до розгляду питання про обрання та звільнення суддів, а після того про призначення окремих позачергових місцевих виборів.

Парламентарі мають також розглянути проекти постанов про зміну меж м. Ялта та м. Феодосія, а також розглянути рекомендації про проведення парламентських слухань.

На вечірньому засіданні планується внести зміни у держбюджет поточного року щодо перерозподілу видатків на молодіжні організації, а також у другому читанні зміни до закону про інформацію і до закону про судоустрій і статус суддів. Також пропонується прийняти проект закону про заборону фінансових пірамід, зміни до закону про теплопостачання, а також до статті 6 закону України про порядок виїзду з України та в'їзду до України громадян України (щодо отримання закордонного паспорта).

Нагадаємо, що о 12:00, як обіцяв спікер ВР Володимир Рибак, пройдуть консультації лідерів фракції щодо розгляду питання підготовки проекту закону для направлення Юлії Тимошенко на лікування за кордон, а також призначення виборів і внесення змін до Конституції щодо статусу суддів.