ua en ru

Верховна Рада розпочне сьогодні роботу з призначення судді Конституційного суду України від ВР

Верховна Рада України розпочне роботу з призначення судді Конституційного Суду України від Верховної Ради. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.
Після цього депутати перейдуть до розгляду проекту постанови про внесення змін до постанови ВРУ "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів ВРУ 6 скликання та обрання голови і членів спеціальної контрольної комісії ВРУ з питань приватизації".
Також депутати у 2-му читанні мають розглянути зміни до Податкового кодексу щодо деяких питань сплати податків в умовах дії угоди про розподіл продукції, а також щодо стимулювання інвестицій у вітчизняну економіку та інші.
О 12:30 парламентарі перейдуть до питання обрання та звільнення суддів.
На вечірньому засіданні планується розгляд проектів законів про вибори народних депутатів. Зокрема, авторства народного депутата Олександра Чорноволенка, проект закону нардепа Олександра Єфремова, проект закону нардепа Юрія Ключковського, проект закону нардепа Ярослава Джоджика, а також проект закону нардепа Олега Ляшка.