ua en ru

"Верес" став першим учасником 1/4 фіналу Кубка України

"Верес" став першим учасником 1/4 фіналу Кубка України Фото: ФК "Верес" (veres.club, Роман Породко)

Рівненський клуб обіграв столичний "Арсенал" з мінімальним рахунком

Рівненський "Верес" став першою командою, котра оформила путівку до чвертьфіналу Кубка України. Про це повідомляється на сайті клубу.

"Верес" в 1/8 фіналу обьграл київський "Арсенал" з мінімальним рахунком 1:0.

Єдиний гол в матчі на 19 хвилині забив Євген Морозенко. Зазначається, що перший тайм пройшов під диктовку "Вереса" На 42 хвилині команда забила вдруге, але лайнсмен зафіксував поза грою у Палагнюка.

У другому таймі господарі з поразкою не змирилися, створивши біля воріт Бандури кілька небезпечних моментів. На 75 хвилині влучно злету пробив Есеола, але з офсайду. Ще один гольовий момент був на 86 хвилині, коли наш голкіпер витягнув м’яч з-під поперечини.

Голкіпер гостей Богдан Когут перший раз отримав пошкодження на 8 хвилині зустрічі, але після допомоги лікарів продовжив гру. На 27 хвилині голкіпер відвів загрозу від своїх воріт, але вже навіть після допомоги медиків не зміг продовжити гру і був замінений. Замість нього на поле вийшов Александ Бандура.

Про тяжеті травми і терміни відновлення буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос не допоможе своїй команді в поєдинку 1/8 фіналу Кубка України проти луганської "Зорі".