ua en ru

У Вену офіційно передали відповіді Кличко і Порошенко на свідчення Фірташа, - нардеп

У Вену офіційно передали відповіді Кличко і Порошенко на свідчення Фірташа, - нардеп Фото: Петро Порошенко та Віталій Кличко

Всі документи перекладені на німецьку мову

Міністерство закордонних справ України (МЗС) офіційно передав в прокуратуру і суд Відня (Австрія) відповіді мера Києва Віталія Кличка і Президента України Петро Порошенко на свідчення українського бізнесмена Дмитра Фірташа. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Мустафа Найєм.

"Міністерство закордонних справ України офіційно передало в прокуратуру р. Вени і Обласний суд по кримінальних справах р. Вени відповіді мера р. Києва Віталія Кличка і Президента України Петра Порошенка про дачі неправдивих показань Дмитром Фірташем під час судового процесу у справі про екстрадицію українського олігарха в США", - написав Найєм.

У числі відправлених документів офіційну відповідь Кличко, посилання на фільм з прес-конференції Порошенко. Всі документи і цитати перекладені на німецьку мову.

Министерство иностранных дел Украины официально передало в прокуратуру г. Вены и Областной суд по уголовным делам г. Вен...

Posted by Mustafa Nayyem on 30 июля 2015 г.

Нагадаємо, 30 квітня земельний суд Відня відмовив США в екстрадиції українського бізнесмена Дмитра Фірташа. В ході судового засідання Фірташ розповів, як зустрічався з Порошенком і Кличко у Відні.