ua en ru

Угорщина - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Угорщина - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Угорщина - Португалія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Угорщина - Португалія. Онлайн-трансляція матчу Угорщина - Португалія почнеться на РБК-Україна в 18:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол". Кріштіано Роналду спробує перервати свою безгольову серію у грі проти несподіваного лідера групи угорців.

22 червня, 19:00
Ліон, "Люм'єр"
Угорщина - Португалія 3:3
Гол: Гера, 19, Джуджак, 47, 55 - Нани, 42, Роналду, 50, 62
Угорщина:
Кіра – Ланг, Гузмич, Юхаш, Коргут – Гера, Пінтер – Джуджак, Елек, Ловренчич – Шалаи
Португалія: Руї Патрісіу – Виейринья, Пепе, Ракарду Карвальо, Елізеу – Андре Гомеш, Вілліам Карвальо, Жоао Моутіньо, Жоао Маріо – Роналду, Нані

Угорська команда вже формально вийшла в плей-офф. Чотирьох очок має бути достатньо мадярам для проходу в наступний раунд. Але можна бути впевненим, що в грі проти Португалії угорська лружина спробує показати свій клас. Адже, не часто граєш з суперником такого рівня.

А ось у португальців поки справи йдуть не дуже. Вони втратили перемогу над Ісландією, не змогли забити Австрії. І для власного спокою повинні обіграти Угорщину. Але проблеми з реалізацією викликають побоювання у вболівальників Португалії.

В цілому, матч повинен пройти під керівництвом збірної Португалії, яка буде більше володіти м'ячем. Роналду не забивав у двох попередніх матчах і його може "прорвати". Але угорці показали хороший рівень гри на контратаках. Так що, голів може бути достатньо.

Угорщина - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Рафаель Геррейро

Захисник збірної Португалії Рафаель Геррейро:

"Ми можемо сказати, що матчі проти Ісландії та Австрії були ідентичні за своїм змістом. Ми не реалізували багато моментів і без перемоги в наступному матчі не вийдемо в плей-офф. У матчі з Австрією ми показали солідність в обороні. У нас є ресурси, щоб виграти в угорців. Є такі дні, коли тобі не щастить, у нас їх було вже два, але ще одного не буде".