ua en ru

Угорщина - Португалія: Гольова перестрілка завершилася внічию

Угорщина - Португалія: Гольова перестрілка завершилася внічию Фото: Угорщина - Португалія

Команди розписали мирову

На Євро було зіграно матч третього т ура групового раунду між збірними Угорщини та Португалії.

Угорщина - Португалія 3-3
Гол:
Гера, 19, Джуджак, 47, 55 - Нані, 42, Роналду, 50, 62
Угорщина: Кіра – Ланг, Гузмич, Юхаш, Коргут – Гера (Беше, 46), Пінтер – Джуджак, Елек, Ловренчич (Штибер, 82) – Шалаи (Німець, 72)
Португалія: Патрісіу – Виейринья, Пепе, Карвальо, Елізеу – Гомеш (Куарежма, 61), Карвальо, Моутіньо (Санчес, 46), Маріо – Роналду, Нані (Данило, 81)

Матч почався очікувано з валдения м'ячем португальців. Але угорці явно не хотіли миритися з роллю "жертви" і проводили свої атаки. Одна з них і призвів до голу. Гера зловив м'яч після того, як снаряд вилетів зі штрафного, і здалеку відправив його у кут воріт.

Збірна Португалії змогла відіграти лише під кінець тайму. Роналду видав отлинчую передачу в штрафну на Нані. Той м'яч брати не став, а одразу пробив і той опинився у воротах.

Другий тайм почався просто божевіллям. Спочатку Джуджак пробив з штрафного, і м'яч після рикошету знову влетів у ворота Португалії. Потім Роналду п'ятою замкнув простріл справа. Незабаром Джуджаку дався ще один дальній удар, який теж з рикошетом став результативним. Але і португальці відповіли швидко - Куарежма подав і Роналду точно пробив головою.

Група F

1. Угорщина - 5
2. Ісландія - 5
3. Португалія - 3
4. Австрія - 1