ua en ru

У Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейський

У Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейський Фото: протести у Венесуелі

У ході протестів десятки людей отримали поранення

у Венесуелі в результаті протестів проти президента країни Ніколаса Мадуро загинув поліцейський, десятки людей отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, в ході антиурядових протестів у Венесуелі у середу ввечері в центральному штаті Міранда був застрелений один полицеский.

"Уряд звинуватив активістів опозиції в зіткненнях з силами безпеки на шосе з Каракаса", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, поліція штату Міранда, губернатор якого є лідером опозиції Енріке Капрілес, підтвердила загибель поліцейського. Разом з тим, місцеві правоохоронці не пов'язують його смерть з протестами.

Як повідомляється, Капрілес заявив, що в ході протестів більше 120 людей отримали поранення, а 147 демонстрантів затримані.

У Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейськийУ Венесуелі в результаті протестів проти президента Мадуро загинув поліцейський

Фото: протести у Венесуелі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна асамблея Венесуели проголосувала за початок процесу імпічменту президента Ніколаса Мадуро.