ua en ru

У Відні невідомий з ножем напав на військового біля резиденції посла Ірану

У Відні невідомий з ножем напав на військового біля резиденції посла Ірану Фото: поліція Австрії (instagram.com-polizei_im_bild)

В ході інциденту військові відкрили вогонь і застрелили нападника

У Відні (Австрія) невідомий з ножем напав на військовослужбовця, який охороняв резиденцію іранського посла, повідомляє австрійське видання Kurier.

Повідомляється, що інцидент стався близько 23:35 за місцевим часом. Невідомий з ножем накинувся на одного з охоронців, що стояли на сторожі біля резиденції посла Ірану. Один з них намагався захиститися з допомогою балончика з перцевим газом, але безрезультатно, після чого їм довелося відкрити вогонь. За даними видання, охоронці зробили не менше чотирьох пострілів, а нападник загинув. Постраждалого військового з порізом руки доставили до лікарні.

Також повідомляється, що нападником виявився 26-річний громадянин Австрії, поліція встановлює мотиви його дій. В результаті інциденту австрійська влада посилила охорону дипломатичних представництв у Відні.

Нагадаємо, 7 березня у Відні невідомий напав з ножем на перехожих, в результаті інциденту поранення отримали три особи. Через подію сталися затримки у русі поїздів віденського метро.