ua en ru

Водій, який в'їхав і піцерію під Парижем, визнаний осудним

Водій, який в'їхав і піцерію під Парижем, визнаний осудним Фото: інцидент трапився ввечері 14 серпня (twitter.com Washington Examiner)

Чоловікові можуть пред'явити звинувачення у вбивстві з обтяжливими обставинами

Чоловік, який увечері 14 серпня в'їхав у будівлю піцерії в місті Мо під Парижем, визнаний осудним і може нести кримінальну відповідальність за свій вчинок. Про це повідомив прокурор міста Мо, передає агентство Agence France-Presse.

Такий висновок зроблено за результатами психіатричної експертизи. Очікується, що з чоловіком зустрінеться слідчий, після чого йому можуть пред'явити звинувачення у вбивстві з обтяжливими обставинами.

Нагадаємо, в результаті інциденту загинула 12-річна дівчинка. Крім того, 12 людей отримали поранення, п'ятеро з них у важкому стані.

Як відомо, у Франції останнім часом відбувся ряд терористичних актів, під час яких для нападу використовувалися автомобілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному з передмість Парижа, Леваллуа-Перре, у натовп французьких військовослужбовців врізався автомобіль. За повідомленнями очевидців, поранено шістьох осіб, з яких двоє - у важкому стані. Незабаром співробітники поліції заарештували чоловіка, підозрюваного в скоєнні теракту. Він є вихідцем з Алжиру.