ua en ru

Провідним юристом АПУ можуть призначити юриста Олексія Філатова, - Власенко

Провідним юристом Адміністрації Президента України можуть призначити юриста Олексія Філатова.

Провідним юристом Адміністрації Президента України можуть призначити юриста Олексія Філатова. Про це повідомив народний депутат з фракції "Батьківщина" Сергій Власенко на своїй сторінці в Facebook.

"За інформацією, отриманою мною з трьох джерел, на місце провідного юриста Адміністрації (не знаю на яку позицію - заступник голови або керівник головного управління) буде призначений Олексій Філатов з "Василь Кісіль і партнери"", - написав Власенко.

Нардеп зазначив, що керуючий партнер юридичної фірми "Василь Кісіль і партнери" Олег Макаров був однокурсником Президента України Петра Порошенка з КІМО, а крім того, як зазначив Власенко, ця юрфірма вела продаж "Українського Медіа Холдингу" (UMH) нинішнього глави Адміністрації Президента Бориса Ложкіна.

"Так що тут все логічно: знову призначаємо своїх, пов'язаних з бізнесом. При цьому можу зазначити, що в професіоналізмі (як юриста) Олексія Филвтова сумнівів немає. Хотілося б побажати Олексію ще й стати стратегом і допомогти Президенту отримати розуміння необхідності проведення реальної судової реформи, а не профанації в стилі Януковича-Портнова", - написав Власенко на своїй сторінці.

Згідно з інформацією на офіційній сторінці юридичної фірми "Василь Кісіль і партнери" Олексій Філатов в 1998 р. закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціалізується на вирішенні спорів, інтелектуальній власності, корпоративному праві, оподаткуванні, а також на злиттях і поглинаннях.

Володіє англійською та іспанською мовами.