ua en ru

У Києві ввечері обмежать рух Південним мостом та на мосту Метро

У Києві ввечері обмежать рух Південним мостом та на мосту Метро Фото: Південний міст у Києві (twitter.com/kmda_official)

Перекриття руху на Південному мосту пов'язане з ремонтом

У Києві ввечері сьогодні, 10 травня 2018, буде частково обмежено рух транспорту на естакаді Південного мосту та на мосту Метро. Про це йдеться у повідомленні Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Зазначається, що перекриття руху пов'язане з проведенням ремонтних робіт працівниками "Київавтодору".

Рух обмежать у такий час:

  • із 21:00 10 травня до 07:00 11 травня та з 11:00 до 16:00 11 травня - на естакаді Південного мостового переходу у напрямку руху із просп. Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе;
  • із 11:00 до 16:00 11 травня на мосту Метро через р. Дніпро - у напрямку руху із просп. Броварського на Набережне шосе.

"Корпорація "Київавтодор" просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в районі Позняки на вулицях Здолбунівській та Припʼятській із 1 червня тимчасово обмежать рух транспорту на 18 місяців. Також буде перекрито рух тротуаром у зв’язку із реконструкцією електричної підстанції "Позняки" та будівництвом транзиту 110 кВ ТЕЦ-5 Позняки.