ua en ru

Віче "Правого сектора": онлайн-трансляція

Віче "Правого сектора": онлайн-трансляція Фото: віче "Правого сектору"

У "Правому секторі" вимагають повного перезавантаження влади

На Майдані Незалежності в Києві 21 липня о 19:00 розпочалося віче "Правого сектора" з гаслом "Геть владу зрадників!"

У "Правому секторі" вимагають повного перезавантаження влади, яка не виправдала ніяких покладених на неї надій.

У числі інших на віче "Правого сектора" виступив нардеп Володимир Парасюк. Зокрема, він закликав українців активніше брати участь у виборах і не боятися голосувати за патріотів. "Нехай ці патріоти прийдуть до влади, а не ті, хто зараз засів у владних кабінетах", - проголосив Парасюк.

В основному ж риторика депутата була спрямована на критику нинішньої влади в особі Президента і прем'єра. У противовесь їм Парасюк навів приклад лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша. "Я давно знаю цієї людини, він не звертає уваги на статуси, а просто виконує свою місію", - заявив нардеп.

Нагадаємо, проведення віче анонсував лідер ПС Дмитро Ярош 17 липня. Тоді він зазначив, що намети на Майдані "Правий сектор" ставити "поки" не збирається.

Варто зазначити, що сьогодні в Києві відбувся всеукраїнський з'їзд організації "Правий сектор", після чого учасники вирушили на Майдан Незалежності. Зараз на Майдані перебувають близько 3 тисяч осіб. Деякі з учасників акції одягнені у балаклави і тримають в руках червоно-чорні, жовто-сині прапори, а також прапори "Правого сектору".