ua en ru

СБ має намір активно співпрацювати з Києвом, - М.Райзер

Надання Світовим Банком (СБ) кредиту на розробку плану розвитку Києва є першим кроком подальшого активного співробітництва СБ з містом. Таку думку висловив директор представництва Світового Банку в Україні, Білорусії і Молдавії Мартін Райзер після підписання відповідного договору з головою Київської міської державної адміністрацією (КМДА) Олександром Поповим, передає кореспондент РБК-Україна
"Цей грант - це справді перший невеликий внесок у побудову наших подальших відносин і продуктивної співпраці з містом Києвом", - зокрема, відзначив М.Райзер.
За його словами, грант, що надається СБ, буде невеликим внеском у розробку стратегічного плану розвитку міста Києва, що є дуже значним кроком як для того, щоб до Києва прийшли приватні інвестори, так і для того, щоб покращити послуги, які місто надає своєму населенню. "Тому ми вважаємо, що це важливий крок і реальний внесок для покращення життя в місті", - відзначив М.Райзер.
У свою чергу А.Попов подякував СБ за надані кошти, зазначивши: "Я впевнений що результатом подальших наших зусиль по розробці плану розвитку Києва будуть нові проекти, які допоможуть нам реалізувати багато цікавих програм розвитку міста, в тому числі, пов'язаних з розвитком інфраструктури, розвитком наших комунальних підприємств", - заявив голова КМДА.