ua en ru

Важливо, що моя зустріч у Білому домі відбудеться раніше, ніж зустріч Путіна, - Порошенко

Важливо, що моя зустріч у Білому домі відбудеться раніше, ніж зустріч Путіна, - Порошенко Фото: президент України Петро Порошенко (РБК-Україна)

Потрібно, щоб у Білому домі всі були озброєні інформацією про ситуацію в Україні

Президент України Петро Порошенко прибув з робочим візитом до США. Про це йдеться в його повідомленні, опублікованому у Twitter.

"Я прибув сьогодні з першим візитом після президентських виборів, і ми маємо фантастичну програму. Дуже важливо, що зустріч моя, як українського президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна для того, щоб всі були озброєні інформацією і нікому не залишити жодного шансу на несправедливість", - заявив Порошенко.

Також глава Української держави зазначив, що під час робочого візиту запланована дуже велика кількість зустрічей.

"Будуть зустрічі в Білому домі, будуть зустрічі в Державному департаменті. Будуть зустрічі в Міністерстві оборони, в Міністерстві торгівлі, в Міністерстві енергетики", - повідомив він.

Раніше представник Білого дому Шон Спайсер заявив журналістам, що віце-президент США Майк Пенс у вівторок, 20 червня, зустрінеться з президентом України Петром Порошенко.

Тим не менш, до цих пір невідомо, чи зустрінеться з Порошенком президент США Дональд Трамп.

Раніше колишній посол США в Україні Стівен Пайфер заявив у своєму Twitter про впевненість у тому, що зустріч між президентами України і США відбудеться.

Нагадаємо, зустріч Порошенка з Трампом може пройти сьогодні в 18:00 за київським часом.