ua en ru

Зустріч Порошенка з Трампом може відбутися завтра о 18:00 за київським часом

Зустріч Порошенка з Трампом може відбутися завтра о 18:00 за київським часом Фото: Петро Порошенко (сайт президента України)

Став відомий ймовірний час зустрічі Порошенка з Трампом у Вашингтоні

Зустріч президента України Петра Порошенка з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом може відбутися завтра, 20 червня 2017 року, о 18:00 за київським часом, передає "112 Україна".

Повідомляється, що прибуття Порошенка до Вашингтону очікується о 18:00 за місцевим часом, після чого він проведе зустріч з українською громадою біля меморіалу Голодомору у столиці США. Очікується, що зустріч Порошенка з Трампом пройде вже 20 червня близько 18:00 за київським часом.

Нагадаємо, раніше ТСН з посиланням на джерело повідомила, що Порошенко завтра зустрінеться з Трампом. Також на 20 червня запланована його зустріч з віце-президентом США Майком Пенсом та американськими міністрами енергетики та економіки. У той же час джерела РБК-Україна підкреслювали, що візит буде не державний, а робочий. Раніше також Порошенко повідомляв, що знаходиться в постійному діалозі з США.