ua en ru

В.Янукович проведе сьогодні засідання Ради регіонів, - прес-служба Харківської ОДА.

Президент України Віктор Янукович проведе сьогодні засідання Ради регіонів. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації (ОДА).

У засіданні, яке пройде в Адміністрації глави держави, візьмуть участь новопризначені голови районних держадміністрацій та кандидати на посади голів районних державних адміністрацій, які пройшли відповідні процедури співбесід та погоджень.

Прес-служба Харківської ОДА повідомляє про участь у засіданні губернатора області Михайла Добкіна.

Прес-служба Волинської ОДА повідомляє, що участь у засіданні візьме губернатор області Борис Клімчук. Він планує обговорити із В.Януковичем актуальні питання соціально-економічного розвитку області.

Б.Клімчук також зустрінеться із міністрами фінансів, охорони навколишнього природного середовища, праці та соціальної політики України.

Порядком денним засідання Ради регіонів передбачено розгляд таких питань: про основні завдання Ради регіонів у системі формування і реалізації ефективної державної та регіональної політики; про вдосконалення організації та діяльності місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування; про план роботи Ради регіонів на 2010 рік.