ua en ru

В.Сівкович доручив Міноборони впорядкувати діяльність "Військторгсервісу".

Віце-прем'єр-міністр України із силових питань Володимир Сівкович зобов'язав Міноборони розглянути доцільність подальшого функціонування Концерну та підприємств військової торгівлі. Про це повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

Він наголосив, що Міноборони разом із Фондом державного майна (ФДМУ) повинні провести інвентаризацію об'єктів нерухомого майна, що перебувають на балансі концерну та учасників його об'єднання. Це, за словами В.Сівковича, дасть змогу визначити кількість таких об'єктів, їх реальний фінансово-економічний стан та загальну площу земель Міноборони.

Крім того, Міноборони має вжити заходів для повернення та збереження державного майна, яке використовується в інтересах приватних структур.

Віце-прем'єр-міністр відзначив, що розгляд цих питань дасть можливість визначити персональну відповідальність посадових осіб та керівників концерну за укладення договорів про спільну діяльність, виконання яких не забезпечило ефективного використання державних активів та призвело до порушень фінансово-бюджетної дисципліни.

Згідно з дорученням, ГоловКРУ та ФДМУ надаватимуть підтримку Міноборони у розв'язанні всіх проблем, що можуть виникнути під час виконання поставлених завдань.