ua en ru

У Дніпропетровську в результаті вибуху газу загинув бізнесмен.

У результаті вибуху газу сьогодні загинув дніпропетровський бізнесмен В'ячеслав Брагинський. За інформацією правоохоронних органів, неподалік від місця, де проходив В.Брагинський, вибухнула газова труба. Вибух прогримів близько 9:00 напроти нічного клубу "Лабіринт" у центрі Дніпропетровська на вул. Харківській неподалік від будинку, де мешкав бізнесмен.
В.Брагинський, якого пов'язують з Геннадієм Корбаном (ФПГ "Приват"), обіймав посаду генерального директора МБК "Україна-Канада".
На місці події зараз знаходяться оперативно-рятувальні служби, МНС і карети швидкої допомоги. Пожежники активно гасять пожежу. На місці пожежі також знаходиться заступник начальника Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в області Владимир Седлецький.
В.Брагинського було призначено гендиректором МСК "Україна-Канада" в серпні 2007 р. Раніше він очолював дніпропетровське комунальне підприємство "Облводоканал", ТОВ "Придніпровське управління будівництва".
"Міжнародну будівельну компанію "Україна-Канада" було створено в грудні 2003 року, вона входить до складу корпорації "МБК".