ua en ru

Директором аеропорту "Луцьк" призначено В.Байцима.

У ході 37 сесії депутати Луцької обласної ради призначили своїм рішенням директором комунального підприємства "Дирекція з будівництва та введення в експлуатацію аеропорту "Луцьк" заступника губернатора Волинської області Василя Байцима. Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної ради. Депутати затвердили також статут цього підприємства.

Планується, що пропускна спроможність Луцького аеропорту складе 360 пасажирів на годину. Орієнтовна вартість проекту - 50-60 млн євро.

Нагадаємо, планувалося, що у квітні 2010 р. буде закрито на реконструкцію аеропорт "Львів". Однак мер міста Андрій Садовий заявив, що було прийнято рішення, за яким у 2010 році летовище працюватиме у звичному режимі. "Можливо, на деякий час у 2011 році, якщо таке рішення буде прийнято, до Львова зможуть літати літаки невеликих габаритів - АН, АТР. Але це ще під питанням", - сказав мер Львова.

А.Садовий зазначав, що поки немає точних даних, скільки потрібно буде вкласти в те, щоб аеропорт не закривався. "Навіть якщо це 70 млн грн, то це не причина для того, щоб закривати аеропорт", - сказав він.