ua en ru

У Житомирській обл. проводиться перевірка за фактом смерті затриманого

Управління МВС України в Житомирській області проводить перевірку за фактом смерті чоловіка, якого було затримано за скоєння правопорушення. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ УМВС України в Житомирській області.
Як попередньо встановлено, 17 грудня 2010 р. близько 16:30 до чергової частини Житомирського районного відділу (РВ) надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Житомирського району, про те, що до її будинку проникла стороння особа, яку затримано. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Житомирського РВ, працівники якої після проведення першочергових процесуальних дій доставили 61-річного чоловіка до приймального відділення однієї з лікарень для медичного огляду.
Після цього по дорозі до райвідділу затриманому стало зле і він втратив свідомість. Працівники міліції викликали карету швидкої медичної допомоги та почали надавати першу невідкладну допомогу. Коли прибули медичні працівники, вони констатували біологічну смерть.
За вказаним фактом прокуратурою, відділом внутрішньої безпеки ГУБОЗ МВС України, інспекції по особовому складу управління кадрового забезпечення УМВС України в Житомирській області проводиться перевірка.