ua en ru

У приміщенні "Укртрансгазу" провели слідчі дії

В Україні співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю сьогодні вранці провели слідчі дії в приміщенні "Укртрансгазу".

В Україні співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю сьогодні вранці провели слідчі дії в приміщенні "Укртрансгазу". Про це РБК повідомила керівник прес-служби компанії.

За її словами, працівників попросили залишити робочі місця. До теперішнього часу слідчі дії закінчені. Робота офісу триває, на виконання основних функцій "Укртрансгазу" заходи не вплинули.

"Сьогодні о 10:30 я перебувала на робочому місці, до мене в кабінет зайшли два слідчого, надали посвідчення та поінформували про те, що в даний момент у будівлі ПАТ "Укртрансгаз" проходять слідчі дії", - зазначила вона.

"Слідчий пред'явив голові правління Ігорю Лохману рішення суду та переліку документів, які вимагають вилучення. Мене попросили покинути робоче місце до окремих розпоряджень. Це тривало півгодини", - розповіла глава прес-служби.

Потім, за її словами, представники управління дозволили співробітникам приступити до виконання своїх обов'язків. "Але при цьому я як керівник прес-служби не можу потрапити до голови правління, він продовжує спілкуватися зі слідчим, тому подробиць про те, в рамках якої справи, кому, які звинувачення пред'явлені, у прес-служби поки немає", - додала керівник прес-служби.

Оператор з'єднувальних газотранспортних систем України (ПАТ "Укртрансгаз") експлуатує систему магістральних газопроводів і підземних сховищ газу країни. 100% його акцій належать НАК "Нафтогаз України".