ua en ru

У ПАР в результаті ДТП за участю автобуса загинули 11 людей

У ПАР жертвами ДТП за участю автобуса стали 11 осіб. Трагедія сталася рано вранці недалеко від м. Махадо, яке знаходиться у 270 км на північ від столиці ПАР Преторії. За даними поліції, автобус, що прямував до сусідньої країни Зімбабве, при обгоні вантажівки по зустрічній смузі в лобову зіткнувся з легковим автомобілем.

У ПАР жертвами ДТП за участю автобуса стали 11 осіб, передає агентство Reuters. Трагедія сталася рано вранці недалеко від м. Махадо, яке знаходиться у 270 км на північ від столиці ПАР Преторії. За даними поліції, автобус, що прямував до сусідньої країни Зімбабве, при обгоні вантажівки по зустрічній смузі в лобову зіткнувся з легковим автомобілем.

Жертвами ДТП стали п'ять пасажирів автомобіля і шість - автобуса. "Деякі з них є зімбабвійцями, однак процес ідентифікації тіл ще не завершений", - заявив Хангвані Мулауджі, представник поліції південноафриканської провінції Лімпопо.

Зараз правоохоронні органи проводять розслідування за фактом вбивства з необережності", - повідомили в поліції.

Велике ДТП у ПАР відбулося менше двох тижнів тому: 12 листопада 2013 р. в результаті лобового зіткнення вантажівки з автобусом на північному сході країни загинули 29 людей.