ua en ru

В.Янукович: Україна вже практично увійшла в графік підготовки до Євро-2012

Україна вже практично увійшла в графік підготовки до Євро-2012, заявив Президент України Віктор Янукович в ході зустрічі з президентом Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF), членом Міжнародного олімпійського комітету Ламіном Діаком, передає прес-служба Президента України.
"Ми сьогодні вже практично увійшли в графік підготовки до цієї визначної події світового рівня (Євро-2012)", - заявив В.Янукович.
Також В.Янукович нагородив Л.Діака орденом «За заслуги» І ступеня.
Л.Діак у свою чергу підкреслив, що у Києві на нього та його колег по асоціації чекає дуже цікава сесія. Він наголосив, що асоціація загалом уважно стежить за спортивним життям в Україні, і зокрема, за ходом підготовки до Євро-2012. Крім того, він підкреслив, що із задоволенням прийняв пропозицію президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки провести засідання IAAF у Києві, особливо, враховуючи увагу до цієї події з боку Президента України.
«Ми, як і ви, вважаємо, що легка атлетика - перший з видів спорту. Одним із завдань, яке ми ставимо у IAAF - добитися, щоб легка атлетика, фізкультура повернулися у школи», - заявив Л.Діак, додавши, що у цій справі значну допомогу йому надає С.Бубка.