ua en ru

В.Янукович: Україна має збільшити обсяги будівництва автошляхів до 2-2,5 тис. км щорічно

Україна збільшуватиме обсяги будівництва автошляхів. Про це заявив Президент України, відповідаючи на запитання представників ЗМІ сьогодні у Павлограді, повідомляє прес-служба глави держави.

«У 2007 році було збудовано близько 150-160 кілометрів автомобільних доріг. До кінця 2010 року нам вдалося побудувати 997 кілометрів... Цього року ми збережемо темпи будівництва як мінімум на рівні минулого року», - сказав глава держави.

В.Янукович також висловив переконання, що через два-три роки в Україні повинно будуватися 2-2,5 тисячі кілометрів доріг щорічно.
Говорячи про реалізацію проекту будівництва південного обходу м. Дніпропетровськ та північного з'їзду з Кайдацького мосту, Президент сказав: «Все, що намічено, все виконаємо. Там великий об'єм робіт... Але ми будемо стежити, щоб всі рішення виконувалися».

Нагадаємо, сьогодні під час наради з питань розвитку транспортної інфраструктури сьогодні у Павлограді Дніпропетровської області Президент України Віктор Янукович доручив голові Державної служби автомобільних доріг України Володимиру Демішкану, міністру фінансів Федору Ярошенку та першому заступнику міністра економічного розвитку і торгівлі Вадиму Копилову в тижневий термін розробити та викласти пропозиції щодо нормалізації роботи «Укравтодору»