ua en ru

В.Янукович закликав губернаторів забезпечити рівні умови для політпартій під час виборчого процесу

Президент України Віктор Янукович закликав губернаторів забезпечити рівні умови для політичних партій під час виборчого процесу. Про це він заявив, відкриваючи нараду з головами обладміністрацій, передає кореспондент РБК-Україна.

«Треба створити всі умови, щоб вибори пройшли без адміністартивного втручання. Політики вмикають всі швидкості можливі і неможливі, щоб підвищити рейтинг. Створіть їм умови, де треба, дайте приміщення для проведення агітації. Для вас не повинно бути ніякої політичної доцільності... щоб жоден голова районної чи обладміністрації не відмовив у вирішенні питань... там де будуть порушення чи зловживання - я миттєво відреагую»,- заявив В.Янукович.

Він закликав голів обладміністрацій провести зустрічі з представниками політичних сил в регіонах, щоб визначити коло існуючих проблем. В свою чергу, на наступному тижні В.Янукович планує провести зустрічі з політичними партіями як більшості, так і меншості.

Крім того, на думку Президента, губернатори мають закликати виборців прийти на місцеві вибори. «У кожного на столі має бути закон про місцеві вибори, щоб ви чітко орієнтувалися. Запросіть людей на вибори, попросіть щоб прийшли», - сказав В.Янукович.