ua en ru

В.Янукович підписав закон щодо зняття обмеження на перестрахування лише у країнах-членах СОТ

Президент України Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до статті 2 закону України "Про страхування" від 15 березня 2011 р. № 3138-VI, яким знімаються обмеження щодо здійснення перестрахування лише в країнах - членах Світової організації торгівлі (СОТ). Про це повідомляє прес-служба Президента.
Законом також встановлюється заборона здійснювати перестрахування у страховиків, зареєстрованих в офшорних зонах, визначених відповідно до законодавства України.
Крім того, В.Янукович підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про електроенергетику" від 15 березня 2011 р. № 3134-VI, який встановлює випадки та умови відповідальності суб'єктів електроенергетики та споживачів електричної енергії у разі переривання електропостачання або постачання електроенергії неналежної якості.
Також було підписано закон України "Про внесення змін до статті 38 закону України "Про ветеринарну медицину" від 15 березня 2011 р. № 3131-VI та "Про внесення змін до деяких законів України щодо надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям та інвалідам" від 15 березня 2011 р. № 3133-VI.