ua en ru

В.Янукович: Необхідно передбачити в бюджеті на 2011 р. кошти на розробку національних проектів

Президент України Віктор Янукович доручив першому віце-прем'єр-міністру України Андрію Клюєву передбачити в бюджеті на 2011 р. кошти на розробку низки національних проектів у таких сферах, як переробка відходів, розвиток водного транспорту, фізкультура і спорт і т.д. Про це йшлося на сьогоднішньому розширеному засіданні робочої групи "Національні проекти" комітету з економічних реформ, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами В.Януковича, окрему увагу уряд має приділити забезпеченню фінансування, розробці та обґрунтуванню цих національних проектів. Президент звернувся до присутнього на засіданні О.Клюєва зі словами: "Я сподіваюся, що ви приділіте достатню увагу. Мова вже йде не про бюджет 2010 р., а мова йде про бюджет на 2011 р., і ми повинні це робити".
Як сказав глава держави, по кожному національному проекту, що розробляється, повинен бути підготовлений повний проект документів для прийняття рішення. "Я хотів би, щоб на цій стадії вже почалася реальна практична робота з інвесторами", - зауважив В.Янукович.