ua en ru

В.Янукович не задоволений результатами роботи першого року свого президентства

Президент України Віктор Янукович не задоволений результатами роботи першого року свого президентства. Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді України зі щорічним посланням про внутрішній і зовнішній політиці України, передає кореспондент РБК-Україна.
"Даючи оцінку першого року наших дій... Я можу сказати, що я не задоволений результатами... Не у всьому влада і суспільство були готові до запропонованих змін", - заявив він.
В.Янукович поставив завдання "радикально боротися з корупцією, яка стала загрозою конституційним правам... Тому термінове прийняття антикорупційних законів - це моя принципова вимога... Вимагаю від наших правоохоронних органів, я також вимагаю дотримання законів", - заявив Президент.
З його слів, одним з основних завдань на 2011 р. має стати реформування системи освіти, а також завершення пенсійної реформи: "Економічні зміни тільки набирають обертів... Тому 2011 р. повинен стати основою для вироблення правової бази для захисту прав інвесторів... При цьому нам необхідно мобілізувати внутрішні інвестиційні ресурси", - додав він.