ua en ru

У ВР створено нове міжфракційне об'єднання "Здорова і спортивна Україна"

У Верховній Раді України (ВР) сьогодні під час ранкового засідання було оголошено про створення у парламенті нового міжфракційного об´єднання "Здорова і спортивна Україна", повідомляє прес-служба ВР.

Віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко зачитав у сесійній залі документ про створення міжфракційного об´єднання "Здорова і спортивна Україна" та повідомив, що метою об´єднання є підтримка здорового способу життя серед української молоді, сприяння розвитку в Україні туризму, масового спорту тощо. Він наголосив, що об´єднання бере на себе відповідальність за підготовку спільних підходів до формування законодавчого забезпечення у сфері молодіжної політики, спорту, туризму, підтримки і популяризації здорового способу життя, обмеження споживання алкогольних та тютюнових виробів.

М.Томенко поінформував, що співголовами міжфракційного об´єднання "Здорова і спортивна Україна" обрано заступника голови Верховної Ради Миколу Томенка та заступника голови комітету з питань охорони здоров´я Віктора Коржа. Він також повідомив, що до об´єднання ввійшли представники всіх п´яти фракцій, які представлені у парламенті, і воно залишається відкритим для співпраці як з народними депутатами, так і з громадськими організаціями.