ua en ru

Рада сьогодні створить групу "За економічний розвиток"

Сьогодні у ВР буде заявлено про створення нової фракції "За економічний розвиток".

Сьогодні у Верховній Раді буде заявлено про створення нової групи "За економічний розвиток". Про це РБК-Україна заявив позафракційний народний депутат Анатолій Кінах.

"Ми зібрали документи, вони будуть подані в секретаріат Верховної Ради і головуючий на засіданні Верховної Ради має оголосити про створення нової фракції "За економічний розвиток". У цю фракцію увійде до 40 нардепів. Я не буду називати конкретні прізвища, але все що вказується в ЗМІ, - це не зовсім відповідає дійсності. Я також буду членом фракції", - сказав він.

При цьому Кінах зазначив, що він не претендує на посаду глави групи: "Керівництво та заступники нової фракції будуть обрані після того, як буде заявлено про її створення".

Як повідомив нардеп Антон Яценко, в нову групу "За економічний розвиток" увійде 35 нардепів екс-членів ПР та позафракційні. "В нову фракцію увійде 35 осіб. Однією з наших головних завдань - підготувати пропозицію щодо стабілізації економічної ситуації в країні і цим вже займаються профільні комітети. Я увійду до складу цієї фракції", - сказав він.