ua en ru

У Волинській обл. в результаті ДТП за участю автобусів загинули 8 осіб

У Волинській області в результаті ДТП загинули вісім і поранено 27 людей

У Волинській області в результаті ДТП загинули вісім і поранено 27 людей. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"11 липня о 07:40 недалеко від с. Воля Любитівська Ковельського району, на 93-му км автодороги Доманове-Ковель сталося зіткнення рейсового автобуса і туристичного автобуса з болгарськими номерами", - йдеться в повідомленні ДержНС.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на місці загинули чотири людини (з них одна дитина) і чотири людини померли вже в лікарні. За попередніми даними, 27 осіб травмовано. Каретами швидкої допомоги були доставлені в лікарні. Дані про потерпілих уточнюються.

Громадянство постраждалих і загиблих встановлюється. Для надання допомоги постраждалим було залучено від ГосЧС вісім чоловік особового складу і дві одиниці техніки.

Туристичний автобус перевозив 40 дітей віком до шістнадцяти років та 10 дорослих. Він рухався із Білорусії на екскурсію до Болгарії. Позаду прямував другий автобус із їхньої групи, на очах його пасажирів і трапилася страшна ДТП. У "Еталоні" на момент зіткнення перебувало близько 20-ти чоловік.

Другий автобус перевозив пасажирів за маршрутом Луцьк-Шацьк. За даними автостанції "Луцьк", на цей рейс було продано 8 квитків, але загальна кількість пасажирів встановлюється, оскільки їхало понад 20 чоловік.

У Волинській обл. в результаті ДТП за участю автобусів загинули 8 осіб

На місці аварії працює оперативна група управління ДержНС у Волинській області.

Читайте також: У Чернігівській обл. в результаті ДТП загинули 2 людини і 3 отримали травми

Ще одне ДТП зі смертельним результатом сталося в Луганській області. В результаті ДТП загинули дві людини і дві отримали травми. "10 липня о 23:00 в Лутугинському районі на автодорозі Саки - Волнухине поблизу с. Лісове водій автомобіля ЗАЗ (1995 р.н.) не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя", - йдеться в повідомленні МВС.

У Волинській обл. в результаті ДТП за участю автобусів загинули 8 осіб

Від отриманих тілесних ушкоджень водій і пасажирка 1994 р.н. померли на місці, двоє пасажирів, 1980 та 1993 р.н., з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню.