ua en ru

У Волинській обл. 23-24 травня та у Рівненській обл. 23-25 травня оголошені Днями жалоби за загиблими під Волновахою військовими

23 і 24 травня у Волинській області та 23, 24 і 25 травня у Рівненській області оголошені Днями жалоби за загиблими під Волновахою (Донецька область) військовослужбовцями військових частин оперативного командування "Північ".

23 і 24 травня у Волинській області та 23, 24 і 25 травня у Рівненській області оголошені Днями жалоби за загиблими під Волновахою (Донецька область) військовослужбовцями військових частин оперативного командування "Північ". Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Згідно з повідомленнями, у Дні жалоби на всій території Рівненської та Волинської областей буде приспущено державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, військових частин та установ. У районах, містах та селах буде відмінено усі заплановані культурно-масові заходи, спортивні змагання, розважальні програми, теле- та радіопередачі.

Як зазначають у Кабміні, сьогодні, 23 травня, у військових частинах та установах оперативного командування "Північ", які дислокуються на Рівненщині та Волині, ранкові шикування було розпочато з вшанування хвилиною мовчання загиблих військовослужбовців.

Нагадаємо, 22 травня в ході нападу на військовослужбовців Збройних сил України у Волноваському районі Донецької області загинули 16 силовиків. Крім того, в медичних закладах області перебувають 32 людини, які отримали поранення.