ua en ru

В Україні сьогодні набрав чинності закон про типовий договір про організацію надання електротранспортних послуг в містах

Закон України "Про внесення змін до статті 11 Закону України "Про міський електричний транспорт" щодо типового договору про організацію надання транспортних послуг" набрав чинності 13 квітня. Текст закону опубліковано в газеті "Голос України".
Нагадаємо, що Верховна Рада України (ВР) в ході ранкового засідання 17 березня ухвалила у другому читанні та в цілому урядовий законопроект, що запроваджує типовий договір щодо організації надання в містах електротранспортних послуг, затверджений Кабінетом міністрів України. Відповідний проект (№7050 від 27.08.2010р.) "Про внесення змін до статті 11 закону України "Про міський електричний транспорт" підтримали 310 народних депутатів.
Також частину четверту статті 11 закону викладено в редакції, згідно з якою "Договір про організацію надання транспортних послуг укладається на основі типового договору не пізніше ніж за квартал до початку його дії на строк не менше року".
ВР прийняла за основу вищезазначений законопроект 4 листопада 2010 р.