ua en ru

В Україні з 25 грудня до кінця року спостерігатиметься значне потепління, - Кульбіда

В Україні з завтрашнього дня, 25 грудня, і до кінця року спостерігатиметься значне потепління. Температура складатиме вночі близько 0 градусів і вдень до +12. Про це на брифінгу заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

"З 25 грудня тепла повітряна маса переміститься на лівобережну частину України і переважно на східні області. Таким чином, пройшовши всю територію, ця нова тепла повітряна маса зумовить дуже потужне потепління...Такий характер погоди буде утримуватись в Україні з незначними коливаннями температур практично до нового року", - заявив Кульбіда.

За його словами, з 25 грудня температура в Україні буде надзвичайно різноманітною. На сході та північному сході температура складатиме -18 до -25. На заході температура буде близька до 0, а в центральній частині та на півдні - від -7 до -12.

З 26 грудня вся територія України, як зазначив Кульбіда, буде в зоні дії теплого повітря, температура складатиме вночі близько 0 і вдень від +6 до +7. На півдні і в Криму - від +4 до +12.

Читайте також: Кількість пунктів обігріву в Україні збільшилася до понад 3,3 тис