ua en ru

В Україні восени 2013 р. буде відкрито п’ять нових лоу-кост авіарейсів

В Україні восени 2013 р. буде відкрито п'ять нових лоу-кост авіарейсів до Великої Британії, Німеччини, Італії та ОАЄ.

В Україні восени 2013 р. буде відкрито п'ять нових лоу-кост авіарейсів до Великої Британії, Німеччини, Італії та ОАЄ. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул, передає прес-служба політика.

"У 2013 р. в Україні здійснюють польоти дев'ять низькобюджетних авіакомпаній (лоу-костів), на які припадає близько 20% ринку загальних авіаперевезень. Лише з початку року ці компанії відкрили ще сім нових авіарейсів до Грузії (м. Кутаїсі; компанія Wizz Air Україна) з аеропортів Донецька та Харкова, Німеччини (м. Дортмунд; компанія Wizz Air Україна), Італії (м. Катанія; компанія AirOne), Іспанії (м. Барселона; компанія Vueling), Норвегії (м. Осло; компанія Norwegian), Латвії (м. Рига; компанія AirBaltic). Восени буде відкрито ще п'ять нових авіарейсів", - сказав Вілкул.

Зокрема, п'ять нових авіарейсів компанії Wizz Air Україна дозволять пасажирам літати з аеропорту в Києві до ОАЄ (м. Дубай), та з аеропорту у Донецьку до Італії (м. Мілан, м. Рим), Великої Британії (м. Лондон) та Німеччини (м. Меммінген).