ua en ru

В Україні на сьогодні залишаються заблокованими 6 приміщень органів влади, - ГПУ

В Україні станом на сьогодні, 12 лютого 2014 р., залишаються заблокованими активістами 37 об'єктів, з них 6 приміщень органів влади

В Україні станом на сьогодні, 12 лютого 2014 р., залишаються заблокованими активістами 37 об'єктів, з них 6 приміщень органів влади. Про це сьогодні на брифінгу заявила начальник головного управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, протидії корупції та злочинів у сфері транспорту Генеральної прокуратури України Ірина Зарубинська, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні на території України залишаються захопленими 6 приміщень, де розташовані органи влади і самоврядування", - заявила Зарубинська.

За її словами, заблоковані обласні держадміністрації Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської області, а також КМДА і райадміністрація в Полтавській обл.

Крім того, заблоковано і транспортні комунікації.

Зарубинська також зазначила, що були зроблені спроби захоплення ОДА ще в шести областях. Зокрема у Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Одеській, Чернігівській та Черкаській обл.