ua en ru

В Україні комунальні та рятувальні служби працюють у штатному режимі

В Україні комунальні, транспортні та рятувальні служби працюють у штатному режимі.

В Україні комунальні, транспортні та рятувальні служби працюють у штатному режимі.

В Україні комунальні, транспортні та рятувальні служби працюють у штатному режимі. Про це під час оперативної наради повідомив в.о. віце-прем'єр-міністра Олександр Вілкул, передає його прес-служба.

"Ніяких збоїв у комунальній сфері не зафіксовано. В оселі українців безперебійно подається тепло, газ, електрика і вода", - сказав Вілкул.

Крім цього, в.о. міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник завив, що до опалення підключені всі об'єкти соцсфери і багатоповерхові будинки.

"У країні працює 100% котелень - це понад 24,5 тисяч. До системи опалення підключені всі 39 тис. 702 об'єкти соціальної сфери і всі174,4 тисяч житлових багатоповерхових будинків...До електроенергії підключені всі населені пункти. На дорогах забезпечені нормальні умови для руху автотранспорту", - сказав Темник.

Також Темник спростував розповсюджену в ЗМІ інформацію про евакуацію працівників і додав, що 24 лютого весь штат Міністерства регіонального розвитку буде на робочих місцях.

В.о. міністра промислової політики Михайло Короленко зазначив, що промислові підприємства продовжують працювати в штатному режимі.

"Відвантаження продукції здійснюється залізничним транспортом через порти. Заробітна плата та інші соціальні виплати працівникам виплачуються. Аварійних ситуацій на підприємствах немає", - сказав він.