ua en ru

В Україні 18 лютого очікується сніг і хуртовини, температура вдень – від 6 до 9 градусів морозу

В Україні 18 лютого очікується сніг і хуртовини, температура вдень - від 6 до 9 градусів морозу, повідомляє Гідрометцентр МНС України.
На Заході України ймовірні опади у вигляді снігу та хуртовин, а на південному заході регіону подекуди мокрий сніг та дощ. Вітер змінних напрямків, пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі складатиме переважно від 7 ° до 11 °, а вдень від 6 ° до 9 ° морозу. В центральних та східних регіонах - ймовірні опади у вигляді переважно невеликого снігу. На дорогах ожеледиця.
На акваторії морів та узбережжях вітряна погода - окремі пориви до 23-27 м/с, на морях інтенсивне хвилювання, часом випадіння опадів.
Уваги потребують: Волинська, Рівненська обл. (триватиме підтоплення заплав, сільськогосподарських угiдь, прирічкових будинків, господарських об`єктів в окремих населених пунктах). Місцями північно-східна половина території та південь країни (несприятливі погодні умови для життєдіяльності населення, збільшення навантаження на системи тепло- та водопостачання через холодну погоду, вночі місцями від 14 ° до 27 ° морозу).