ua en ru

У Троєщинській силіконовій долині будуть працювати ті, хто сьогодні навчається в школах Деснянського району, - Борисов

У Троєщинській силіконовій долині будуть працювати ті, хто сьогодні навчається в школах Деснянського району. Про це сказав народний депутат України, голова ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерій Борисов.

Також він зазначив, що специфіка номінацій другого районного конкурсу "Деснянський - район, у якому я живу, мені його розвивати" обумовлена тим, що вже сьогодні ми повинні думати про те, щоб забезпечити наших дітей робочими місцями та достойною оплатою праці. Незабаром на Троєщині з'являться найбільші бізнес-центри, і саме тут має бути зосереджене високотехнологічне виробництво. Фахівців ми маємо готувати вже сьогодні у школах Деснянського району.

Учасники конкурсу зможуть продемонструвати свої вміння та навички у дванадцяти номінаціях: змоделювати ігри або іграшки, що відрізняються від існуючих оригінальністю, новизною конструкції та художнім вирішенням; створити авіа- та автомоделі, діючі міні-моделі ракет тощо. Також школярі зможуть повправлятися у створенні роботів, радіокерованих механізмів, спробувати придумати "розумні машини", які механізують ручну працю.

Конкурс триватиме до 30 квітня 2013 року, після чого компетентне журі, до якого входять представники науково-методичного центру районного управління освіти, громадської організації «За Троєщину!», вчителі навчальних закладів району та провідні фахівці визначать переможців у кожній номінації.

Читайте також: У конфлікті між власником МАФ і жителями останнє слово повинно бути за громадою, - Борисов

"У цьогорічному конкурсі, який розпочався 1 жовтня, акцент буде зроблено на використанні учнями новітніх технологій, адже перед нами стоїть амбітне завдання - перетворення Деснянського району в найсучасніший, найбезпечніший і найкомфортніший район в Україні", - наголосив Валерій Борисов

Нагадаємо, Валерій Борисов балотується до Верховної Ради по округу №213 (м. Київ).