ua en ru

В.Тихонов: Україна зацікавлена в участі в реалізації інфраструктурних проектів в Ізраїлі

Україна зацікавлена в участі реалізації великих інфраструктурних проектів в Ізраїлі. Про це говорив віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов на зустрічі з міністром туризму Ізраїлю Стасом Мисєжніковим, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
"Ми покладаємо надії на взаємне партнерство з ізраїльською стороною і готові обговорювати формати такої взаємодії", - сказав В.Тихонов та додав, що Україна бачить значні перспективи в реалізації спільних з Ізраїлем проектів і інвестиційної взаємодії в космічній і авіаційній сферах, у сфері сільського господарства, машинобудування, захисту навколишнього середовища, а також у підготовці до проведення в України фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу Євро 2012.
"Україна зацікавлена в залученні ізраїльського капіталу в контексті проведення в нашій країні Євро-2012. Ми готові організувати для груп ізраїльських підприємців демонстрацію в Україні найбільш перспективних інвестиційних проектів. Крім того, ми зацікавлені в залученні ізраїльського досвіду і технологій у забезпеченні безпеки масових акцій і заходів", - відмітив В.Тихонов.